Encik M sudah datang

Oih, nampaknya tuan punya blog ni dah diserang penyakit M awal-awal tahun ni. Hmm..

Sebenarnya banyak draft dalam kepala, cuma tak terzahir untuk menaip je. Yela, dengan networking problem kat office sejak minggu lepas aku jadi malas nak berbuat apa pun. Haha. Walhal boleh je nak taip kat notepad Blackberry tu. Tapi sebab si huruf M tu dah menguasai, maka kemalasan pun berleluasa la. Eleh, alasan aje kan? Balik awal hari-hari pun buat apa entah. Hehe..

Ala, bila lagi nak enjoy these sweet freedom moments ni kan? Nanti bila dah start sibuk mesti dah takde masa dah nak buat kerja-kerja lagha yang aku suka buat ni. Huhu, tak lama lagi dah. Minggu depan dah masuk zon sibuk semula. Tapi masih sempat lagi nak berfoya-foya minggu ni.

Dah. Nak sambung layan games ni pulak. Eh, sejak bila layan games kat fb ni?

Ha, bila ia ada kaitan dengan CSI, haruskah ia diabaikan? Hehe.

Marilah join. Boleh menambahkan sumber tenaga saya. Jadi cepatlah dapat selesaikan kes. =P


Tu la, dulu dah elok-elok belajar sains tulen pergi gatal tukar bidang. Siapa suruh? blogger-emoticon.blogspot.com

Bookmark the permalink. RSS feed for this post.

2 Responses to Encik M sudah datang

  1. ah...

    haha samalah... rasa dah bosan pula sekarang ni... haha makin malas pula rasa hati ni... *sigh*

    ReplyDelete
  2. haha.

    jangan malas-malas la..

    che' du, takde game baru ke? :P

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails
Powered by Blogger.

Search

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.