Busy + Malas

Harap maaf. Saya sedang sibuk dan malas untuk update blog.

Kadang-kadang jealous juga bila ada orang yang super-duper busy, tapi masih ada masa untuk update blog mereka. Adakah sebab terpanggil untuk menjadi blogger jutawan? Heh.

Takpelah. Itu rezeki dan hak masing-masing kan? :)

Tadi selongkar gambar untuk di remove tag, terjumpa gambar-gambar lama. Uwaaaah, semerta timbul rasa rindu kat kawan-kawan. Sobs.



Haha. This is one of my personal favourite. Gambar ala-ala cover album. :P

Sekarang semua dah jadi isteri dan mak orang. Errr, except two of them. :)


Kalau pandai cuba teka kat mana gambar ni diambil? :P

Gambar ni diambil masa last final paper on final semester. Dah nak masuk 9 tahun dah gambar ni. :) Sakan masing-masing bergambar. Yela, kekonon nak 'cherish the moments'. Tapi tak merdeka lagi pun sebab PSM (Projek Sarjana Muda) tak siap lagi. Haha.

Tetiba rasa macam nak ulang baca buku Tentang Dhiya balik lah. Kenapa? Sebab latar belakang cerita tu banyak mengingatkan tentang zaman belajar zaman dulu kala. :P

Dah, nak sambung buat kerja. Daaa~!

Bookmark the permalink. RSS feed for this post.

5 Responses to Busy + Malas

  1. gambar last tu kalau tak silap kat tasik proton kan? hehe.

    ReplyDelete
  2. saya tau di mana gambar2 tersebut di snap..

    ReplyDelete
  3. Amirez:
    heee, bukan!

    Katt:
    aiyak, ada lak penghuni situ yang menjawab. :P lawa lagi tak tasik tu eh?

    ReplyDelete
  4. haha.santek.lagi2 waktu mlm..skrg tgh renovation..kat tasik skrg dh ader alat2 gym.sbb situ dah jd tempat bebdk sport science..

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails
Powered by Blogger.

Search

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.