Minggu yang...


Fuh, what a week!

Sangat penat dan sangat terkejar-kejar. Adoi. Dah lama tak buat kerja terkejar-kejar macam ni. Haha. Tu la, lama sangat bergoyang kaki. Inilah padahnya. @jelir

Rasanya sepanjang minggu ni, hari ni adalah hari yang paling panjang dan penat bagi aku. Terasa macam participant The Amazing Race je hari ni. Berkejar-kejaran ke sana ke mari. Fuh, serius penat!

Kira okla kan, dapat juga ilmu hari ni disamping makan free bermodalkan parking dan minyak kereta yang kurang daripada RM 10. Haha.

Tapi yang paling tak boleh blah adalah, bila terjaga pukul 4 pagi tadi, baca sms siapa ntah - tanya pasal deficit dan surplus cash flow, aku boleh terbawak dalam tidur. Cesss, tak suka betul mimpi bermotifkan hal kerja nih. Gangguan okey? Cubalah mimpi yang best-best sikit macam si Puan Anuey tuh. Siap boleh mimpikan si Jensen Ackles lagi. Ahahah..

Adoih, Sabtu cepatlah ke mari~

Hah, kan aku dah kata. Makin banyak kerja, makin banyak aku nak mengarut kat blog ni. Teehee. Takpe, kalau suka baca. Tak suka silalah klik pangkah kat browser window anda tu ye? Sekian, terima kasih.

Haish, cukup! Daaa~!blogger-emoticon.blogspot.com

Bookmark the permalink. RSS feed for this post.

3 Responses to Minggu yang...

  1. eee.. cutenyer meowth~!!

    ReplyDelete
  2. Archiq:
    kucing memang comel. :P

    Noey:
    Ahaha.. mak buyung jangan marah2 k? :P

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails
Powered by Blogger.

Search

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.