Sekarang ni aku ada sindrom malas nak update blog. Dan juga malas nak on lappy bila balik ke rumah. Yela, bila ada iPod ni aku lebih suka surf internet guna iPod saja since ada kemudahan wifi di rumah. Jadi boleh online di mana-mana sahaja termasuk di toilet as long as ada wifi signal. Haha.

Andddddd, saya sudah ada gadget baru yang belum dirasmikan lagi. So, bila gadjet itu sudah pun dirasmikan, maka kemalasan untuk menghidupkan lappy akan jadi semakin tinggi. Apakah itu? Silalah tunggu. Bagi yang dah tau jawapannya, tolong la jangan kepoh dulu ye? jelir

Till then, please don't miss me ya?jelir


P/s: Gambar ni copy drp fb Kak Rhea. Comel kan?kenyit

Bookmark the permalink. RSS feed for this post.

2 Responses to

  1. ahaha. shush~ jgn bising2.. dah register baru leh reveal. :D

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails
Powered by Blogger.

Search

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.