Putus

Kalau ada orang tanya aku, mana yang lebih menyakitkan, putus cinta atau dikhianati kawan baik sendiri?

Well, my answer would be the second one, being betrayed by your best friend. I've been there and I know how it feels. Rasa sakitnya lagi perit daripada putus cinta. Believe me.

Yela, kalau putus cinta at least, ada kawan-kawan untuk mengadu. Tapi bila putus kawan, then takde boyfriend pulak nak mengadu, who do you expect to listen to your grievance? Haha. Nak jadi sarkastik lak tetiba eh?

Nah nevermind, saya ada DIA untuk mengadu. @senyum

Tapi hakikatnya macam tu la. Cuma pada aku, bila dah terkena tu aku jadi lebih berhati-hati bila berkawan. Manusia ni walaupun rambutnya sama hitam, hatinya wallahu'alam.

Cuma kalau anda seorang kawan yang baik, anda takkan tergamak memburukkan orang yang dikatakan 'kawan' tu kan?@kenyit


Bookmark the permalink. RSS feed for this post.

Leave a Reply

Related Posts with Thumbnails
Powered by Blogger.

Search

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.