Nak ketawa ke nak kesian ni?

Tak tau la nak ketawa atau pun nak menggelengkan kepala. Aku fikirkan aku seorang je yang terkena, rupanya ada juga 'mangsa' lain. Heh!

Petang tadi, gatal dok google ape ntah tetiba ter'bumped' into this girl's blog. Kesian. Rupanya dia pun mangsa si penipu juga.


Sorry, nama tu memang tak boleh disclose. Nanti kontroversi (AS IF orang tu sepopular Ian Somerhalder, kan? Haha).

Memula dulu memang aku agak cemburu dengan his wife. Tapi sekarang? Aku jadi kesian. Yela, perangai masih macam tu juga rupanya. Heartbreaker! Haila~

So, to Mr. Penipu, tolongggglah jangan nak memusnahkan hati orang lagi ye? Ingat family tu. Zaman sekarang ni semua bayar cash. Takde nak tunggu-tunggu dah. What you've gave to others, you'll get back someday. =)

P/s: D'uh! Menyampah betul. Kena login blogger guna IE sebab Inche' Musang tak boleh baca bila login blogger. Kenapa ntah. Haih..

Bookmark the permalink. RSS feed for this post.

Leave a Reply

Related Posts with Thumbnails
Powered by Blogger.

Search

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.