My oh my...

Oh my, oh my, oh my.....

Pagi ni baru dapat tahu yang bos bertiga tu dok bergosip tengahari semalam. Gosipkan apa? Dah tentulah gosipkan their most single but not much available staff ni. Haish... Terkejut ok? Ingatkan bos-bos tak pandai bergosip hal staff. Haha..

But, on the other hand, aku fikir, aku popular kot kat office sampai bos-bos boleh bergosip. Haha. Ayat tak boleh blah.jelir

Tapi yang tak boleh diterima adalah, kenapakah suka suki nak gosipkan aku dengan orang yang tak sepatutnya? Heh. Kalau gosipkan dengan Anuar Zain ke, Shaz Jazle ke, Faizal Tahir ke (Eh, tak mau-tak mau. Nanti kang kena simbah cat merah. Haha..jelir), paling tidak pun Ian Somerhalder ke, boleh jugakla aku pertimbangkan. Ini...? Heh.

Bukan memandang rendah, cuma tak nak la. Banyak isu yang akan timbul nanti. Dan aku berharap doa dan harapan mereka tu takkan menjadi kenyataanla. Aminnnnnnn... Tolongla doakan sama ye? Aminnnnnnnnn lagi sekali. encem


.






...











......









By the way, if you're wondering, Ian Somerhalder is him; topi

Pic source: Thanks Uncle Google..kenyitlove

Bookmark the permalink. RSS feed for this post.

2 Responses to My oh my...

  1. la.........
    bg la details lg...
    nk yg cm ne..
    tinggi??gumuk??? kurus?? renjong???
    LAGI MUDE??? hahahaha

    ReplyDelete
  2. yang LEBIH MUDA tu totally not applicable for me now. :P

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails
Powered by Blogger.

Search

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.