Apa kata...

Jumpa artikel ni masa baca paper hari ni. (Entah sejak bila ntah rumah ni beli Sinar Harian..)


This is an alumni for my sister's batch . Kinda cool jugakla sebab buat kat dewan sekolah. Tak sangka. Merebak sudah penyakit reunion ni. Hehe.. Inilah antara kebaikan social networking yang kita dok hadap hari-hari tuh. (Yang tak baik pun banyak je, cuma terpulang kepada diri sendiri, macam mana nak menepis yang buruk-buruk tu daripada meracuni diri sendiri).

Ok, cukup pasal social networking. Cuma terfikir, aku rasa macam ada orang yang pernah cadangkan buat reunion kat dewan sekolah ni, cuma tak ingat siapa. Tapi masing-masing rasa macam susah nak uruskan. Nah, tengok. Our super-duper senior dah berjaya buat kat dewan sekolah. Kita je yang menyombong taknak buat kat sekolah.

Kena bagi cadangan kat Tok Penghulu nampak gayanya nih. Haha..

Tak pun, apa kata Cik Iza buat wedding of the year kamu tu kat Dewan STS? Mana tau, boleh masuk front page Metro. Ngehngeh.. Amacam?

Bookmark the permalink. RSS feed for this post.

3 Responses to Apa kata...

  1. raya haritu pun cadang nak buat reunion kat dewan sekolah. siap ada yang bagi cadangan supaya ex-student pakai uniform sekolah lengkap. jenuh... hehehhe...

    ReplyDelete
  2. haha. itu la. kawan-kawan saya pun ada gak bagi cadangan camtu.

    memangla kalau fikirkan logiknya jadi macam tak betul je kan nak pakai baju sekolah segala. tapi cuba buat, mesti ada yang akan kata; wah, cool la, sebab ada effort nak buat macam tu.. :D

    ReplyDelete
  3. sy mmg tak kisah jek. tp yg jenuhnya. dah lama tinggal sekolah ni, mn nk cekau uniformnya. yg lama sudah pasti dah tak muat. ngan kasut sekolah lagi. heheheh... harus bila berjumpa tuh, memasing gelak. dok teringatkan nostalgia lama.

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails
Powered by Blogger.

Search

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.