Teremosi

Tak tahu nak gambarkan macam mana yang aku rasa sekarang ni. Tapi lepas dapat tahu semalam rasa macam nak kata, "Ey, boleh tak jangan nak sibuk-sibuk duduk kat sini jugak?" I know, bumi Tuhan ni bukan milik aku sorang. Tapi...... tak sukalaaaaaaaaaa. Haih..

Ok, try not to vent my anger here. Tapi, tetap rasa tak sukaaaaaaaaaaaaaa. Kenapa mesti nak duduk sini jugakkkkkkkkkkk? Haih..

Itu yang tetiba rasa nak cari kerja luar dari Johor.

Terima kasih atas keprihatinan kalian. Walhal emosi je lebih. Padan muka. Siapa suruh ambik tau? Kan dah teremosi sendiri? Hoho.. Tapi, mana tau, one fine day kot-kot dapat rezeki terpijak kat luar Johor, kan?

Lupa sudah janji dengan bos nak sambung balik study yang dah terbengkalai lama tu. Lupa sudah janji nak kena ambik exam next year.

Ok, lepas dapat cert la cari kerja lain. Amacam? blogger-emoticon.blogspot.com

Bookmark the permalink. RSS feed for this post.

Leave a Reply

Related Posts with Thumbnails
Powered by Blogger.

Search

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.