Same ol', same ol'..

What a wonderful boring weekend. Ahaks~ Yela, boring sebab 2 hari terperuk kat rumah. With the same old routine.

Sepatutnya pagi Sabtu nak berjogging, tapi akhirnya tak jadi sebab konon-kononnya nak berjogging sebelah petang. Petang Sabtu pulak hujan lebat. Maka sehingga hari ini, planning berjogging cuma tinggal planning. Haha.

Lepas siapkan some usual house chores, bermulalah, aktiviti-aktiviti yang membosankan - duduk bermalas-malasan menghadap lappy sambil;

1. Habiskan episod baru The Vampire Diaries. (Sedih wo, tgk Stefan menitiskan air mata lelakinya, tsk..tsk.. -emo sudah..)

2. Bloghopping

3. Baca cerpen

4. Layan drama Asmara (Most of my friends told me drama ni best. Tapi, rasanya aku dah biasa jumpa typical plot macam ni dalam buku yang aku baca, so takde la kelainan sangat kot?)

5. Layan Kdrama - tapi terpaksa dilupakan sebab video streamnya sangat lembab. Kenapa kat Viikii takde drama tu eh?

6. Jenguk-jenguk perkembangan kat sini. Terima kasih untuk semua yang support page ni ya?

Bosan menghadap lappy, sambung membaca. Walla, dapat jugak habiskan satu buku. Kalau nak tau buku apa, silala ke sini ya?

And there goes my weekend. What about yours?

Ehem, walaupun aku rasa Asmara tu typical drama, tapi aku suka lagu-lagu dalam drama tu. One of the song is from Anggun. Rasanya lagu ni ada dalam filem Sepi jugak kot?



Oh, one more. Inilah drama terbitan Rosyam yang dia tak berlakon jadi hero ok? Haha..@jelir

Bookmark the permalink. RSS feed for this post.

Leave a Reply

Related Posts with Thumbnails
Powered by Blogger.

Search

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.