Pantun

*Klik gambar untuk pautan ke blog ini.

Jumpa pantun ni masa blog hopping. Haila. Kalau jumpa pantun ni masa tahun lepas mesti rasa macam, woh orang ini perli aku ke?

Tapi bila jumpa pantun ni hari ni aku rasa nak tergelak. Hmm, kelakar kan?

Memang betul la kata orang, bila kita dah immune dengan kesakitan tu, kita takkan rasa apa-apa dah. Alhamdulillah, syukur!senyum

Pesanan penaja: Even kita dah kenal lama seseorang tu pun tak semestinya orang tu takkan tergamak nak menipu kita. Yela, mungkin dia kata dia menipu tu untuk kebaikan, but the fact is dia tak berlaku jujur. Oh, tiba-tiba rasa nak dengar lagu Radja la. (Haha. Sempat berdrama pulak...) Um, apa-apa pun, berhati-hatilah dalam setiap tindakan kita. Sebab kata orang, what you give, you'll get back. Wallahu'alam..

Bookmark the permalink. RSS feed for this post.

Leave a Reply

Related Posts with Thumbnails
Powered by Blogger.

Search

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.