100 Q's

Pagi-pagi dah kena tagged dengan Iza. Huaaaa~ But thanks. At least sekarang ni aku dah rajin berblog. Hahah..jelir

Sebenarnya kebanyakan soalan ni pernah dijawab kat facebook dulu. Tapi, apa ada hal, jawab ajela..


WHAT WAS YOUR :

1. Last beverage : Air masak. Pagi ni tak sempat nak breakfast.

2. Last phone call : One of my client.

3. Last text message : Maxis.

4. Last song you listened to : Drake - Find Your Love (Hey, hey, hey..)

Aik, mana nombor 5?


HAVE YOU EVER :

6. Dated someone twice : Apakah?

7. Been cheated on: Yes, for sure.

8. Kissed someone and regretted it : No.

9. Lost someone special : Yes, my abah and emak. Uhuk..

10. Been depressed : Yes.

11. Been drunk and threw up : Nope.


LIST THREE FAVORITE COLOURS :

12. black

13. chocolate

14. white


THIS YEAR HAVE YOU (2010) :

15. Made a new friend : Yes, just a few.

16. Fallen out of love : Nope.

17. Laughed until you cried : Entah eh, ada ke?

18. Met someone who changed you : Yes.

19. Found out who your true friends were : Hmm, fikir jap..

20. Found out someone was talking about you : Macam banyak jek..

21. Kissed anyone on your friend's list : Heh? Ada la kot? Tapi kawan-kawan perempuan la..

22. How many people on your friends list do you know in real life : Entah, mungkin hampir semua kot?

23. How many kids do you want to have : Terpulang berapa DIA nak bagi rezeki. Heh, kahwin pun belum.. jelir

24. Do you have any pets : Dulu ada la, lepas mak meninggal semua lari membawa diri..

25. Do you want to change your name : Dulu macam rasa tak cool gakla, tapi bila macam-macam berlaku and I'm still holding on tight, I know my late mom chose this name for a good reason. Alhamdulillah..senyum

26. What did you do for your last birthday : My answer is same with Iza, I'm working on my birthday. Uwaaaaa.. sedih

27. What time did you wake up today : Subuh la

28. What were you doing at midnight last night : Sleeping

29. Name something you CANNOT wait for : Able to complete my exams within time given.

30. Last time you saw your Father : Heh? 24 tahun lepas.

31. What is one thing you wish you could change about your life : Jadi lebih tegas dalam hal-hal tertentu.

32. What are you listening to right now : A list of songs from my Winamp

33. Have you ever talked to a person named Tom : Nope. Kalau mimpi dating dengan Tom Cruise tu boleh consider ke?

34. What's getting on your nerves right now : Orang yang suka ambil kesempatan atas kebaikan orang lain dan suka pergunakan orang lain untuk kepentingan diri.

35. Most visited webpage : Facebook. For sure. LOL.

36. What's your real name : Adoi, nak kena bagitau ke?

37. Nicknames : Please ask my families and friends.

38.My close friends : Ramai sangat nak list out. But, i think they know who they are. Thanks for being my friends dan bersabar dengan kerenah saya. Haha. Sentimental tetiba.jelir

Relationship Status : Separated? Hahahah, teringat someone's status kat FB which reminds me of a song by Usher - Separated

39. Zodiac sign : Leo. Aum!

40. Male or female : Female

41. Elementary : SKG

42. Middle School : Segamat High School.

43. High school/college : UTM

44. Hair colour : Black

45. Long or short : Nak kena bagitau ke?

46. Height : 160 cm

47. Do you have a crush on someone : Yes, he is Damon Salvatore.

48: What do you like about yourself : Suka spoilt people's first impression on me. Hahaha. *Evil laugh*

49. Piercings : Dulu la. Sekarang takde. Dah terkambus.

50. Tattoos : Nope

51. Righty or lefty : Right.


FIRSTS :

52. First surgery : Never had any.

53. First piercing : Masa darjah 3.

54. First best friend : Hmm, dah hilang dari radar. Mana eh?

55. First sport you joined : Lari kaki 3? LOL.

56. First vacation : Kalau dengan duit sendiri, pergi Pulau Redang la.

58. First pair of trainers : Apakah?


RIGHT NOW

59. Eating : Nope. Maybe in a short while.

60. Drinking : Air masak sajor.

61. I'm about to : Fall asleep.

62. Listening : Iklan kat radio.

63. Waiting : To go home. I'm too sleepy.


YOUR FUTURE :

64. Want kids : Sila rujuk soalan 23. Dah takde idea sangat agaknya nak buat soalan?

65. Get Married : Insya Allah. Doakan saya bertemu my beloved other half a.s.a.p. Huh, takleh blah sungguh ayat. jelir

66. Career : Planning to have my on biz. Cuma tatau la nak berniaga apa. Heh..


WHICH IS BETTER :

67. Lips or eyes : Heh? Pass.

68. Hugs or kisses : Both.

69. Shorter or taller : Depends.

70. Older or Younger : Both.

71. Romantic or spontaneous : Both.

72. Nice stomach or nice arms : Both.

73. Sensitive or loud : Sensitive, at times.

74. Hook-up or relationship : Relationship la.

75. Trouble-maker or hesitant : I hate trouble-maker.


HAVE YOU EVER:

76. Kissed a stranger : Mak kata jangan sesuka hati nak cakap dengan orang yang kita tak kenal.

77. Drank hard liquor : No.

78. Lost glasses / contacts : Yes.

79. Sex on first date : Gilo ape?

80. Broken someone's heart : Hahahaha. *Evil laugh*

82. Been arrested : Setakat ni belum lagi dan mudah-mudahan takde langsung.

83. Turned someone down : Sila rujuk soalan no. 80.

84. Cried when someone died : Yes.

85. Fallen for a friend : Huh? Macam adala.. jelir


DO YOU BELIEVE IN:

86. Yourself : Insya Allah.

87. Miracles : Bila apa yang diimpikan jd nyata. Tapi sangat jarang la.

88. Love at first sight : Nope.

89. Heaven : Mestila.

90. Santa Claus : Nope.

91. Kiss on the first date : Gilo ape?

92. Angels : Kalau Malaikat, kena la percaya.


ANSWER TRUTHFULLY:

94. Had more than 1 girlfriend / boyfriend at a time : Erm, erm..

95. Did you sing today : Yes

96. Ever cheated on somebody : Yup. Tapi kalau boleh tak nak buat lagi dah

97. If you could go back in time, how far would you go : When I was a kid.

98. If you could pick a day from last year and relive it, what would it be : The day I found out he was a cheater. Sumpah, kalau tau sebelum tu memang taknak jumpa dia lagi dah.

99. Are you afraid of falling in love : Yup, sebab takut kalau kena lalui pengalaman yang sama.

100. Posting this as 100 truths?: Dah post dah pun.

Phew, siap juga. penatTapi aku baik hati, malas nak pass kat sesiapa. Kalau ada sesiapa nak buat, dipersilakan..blogger-emoticon.blogspot.com

Bookmark the permalink. RSS feed for this post.

4 Responses to 100 Q's

  1. pergh..x macam panjang lak baca..hahahaha

    ReplyDelete
  2. nasib suh baca je, tak suh buat. :P

    ReplyDelete
  3. saya pun suka drake! hey..hey..hey

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails
Powered by Blogger.

Search

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.