Stok raya


Stok buku-buku untuk dibaca masa cuti raya. Gaya macam sempat je nak abiskan semua. Dengan raya tour, east coast tour, sempat tak agak-agaknya ya? Kalau tak sempat nak habiskan, memang nak kena puasa membeli buku la bulan ni nampak gayanya.blogger-emoticon.blogspot.com

Okey this is only a suggestion, buku ini sangatlah menarik untuk dibaca. Walaupun ada la jugak cheesy partnya tu tapi, overall buku ini banyak menerapkan unsur-unsur positif untuk difikirkan. Since the author pun seorang pendidik, takkan la dia nak serapkan unsur-unsur negatif kat pembaca, ye tak?

Heh, aku nak review pun tak boleh sebab tak abis baca lagi. Tapi kalau rasa berminat nak membaca, boleh la baca preview dan sedikit ulasannya kat sini.

P/s: Nampaknya dah semakin malas post entry panjang-panjang sekarang ni. @sengihnampakgigi

Bookmark the permalink. RSS feed for this post.

2 Responses to Stok raya

Related Posts with Thumbnails
Powered by Blogger.

Search

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.