Oh so random!

- Bila saya marah, saya lebih suka diam . It just because I don't want to vent my anger recklessly. Sebab bila dah marah sesuka hati nanti mula la nak menyesal. Haih..

- Sangat tak suka bila ada orang sesuka hati nak upload gambar saya merata. If I want to upload, I'll upload it by myself. I don't need any assistant to do it for me, thank you. Kalau gambar ramai-ramai tu memang ada exceptional la ye?

- Sangat bosan bila takde kerja urgent ni. Rindu pulak saat-saat berebut-rebut mengejar deadline. But within 3 months, my hectic life cycle will begun, again -_-"

- Tiba-tiba rasa macam nak cuti lagi la. Annual leave balance saya sangatla banyak.blogger-emoticon.blogspot.comTapi bila nak cuti n eh?

- Forensic Heroes II dah start kat ntv7. Yeay! Sungguh malas nak tunggu video stream. Haha..

- Sangat teringin nak layan Playful Kiss. Tapi, since wifi signal macam hampeh sekarang ni, 1 episod pun belum lepas. Haish.. Hyun Joong sshi, wait for me ya? blogger-emoticon.blogspot.com

Bookmark the permalink. RSS feed for this post.

Leave a Reply

Related Posts with Thumbnails
Powered by Blogger.

Search

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.