Tukar-tukar

Takde kerja. Lepas siap vacuum bilik tetiba terfikir nak tukar desktop wallpaper (sebab dah lama guna gambar yang sama). Dan saya telah menukarkan desktop wallpaper yang ini



(Oh, pardon me. I'm still watching this cute lil boy series- agenda wajib tiap pagi Sabtu @jelir)

kepada yang ini;


Motif??? Sengaja nak tunjuk gambar Damon. Hahahah...@jelir

See? Nampak sangat dah takde kerja..

P/s: Petang tadi dah submit job kat bos. So kena clearkan meja sebelum cuti ni. Sambil bergoyang kaki untuk tempoh 2-3 hari ni. Yeaha!blogger-emoticon.blogspot.com

Bookmark the permalink. RSS feed for this post.

4 Responses to Tukar-tukar

  1. wuhoooo!!! i loike it too kak sitiii!!!

    ReplyDelete
  2. seksa tol gamba tuh...
    esh3....

    ReplyDelete
  3. Noey:
    teehee. seksi kan damon? :P

    iNa:
    ep, sekurang-kurangnya enche' damon tak menayang body mcm enche' jacob tuh. :P

    ReplyDelete
  4. ape kaitan jacob ng org...
    kan org suke edward...
    lalalalalalalalalalal
    hahaha

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails
Powered by Blogger.

Search

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.