Menghitung

Sindrom malas dah datang. Haish...

Pelik tak, waktu cuti lagi sibuk berbanding waktu bekerja. Sibuk apa? Sibuk shopping! Hehe.. Setiap hari mesti keluar, without fail! Setakat hari ni, dah berjaya menambahkan stok tudung dan kasut. blogger-emoticon.blogspot.com

Adeh, dah cukup! Tak mau shopping lagi dah. Tapi bila balik Segamat nak belum tentu lagi tak nak shopping, kan Iza kan?blogger-emoticon.blogspot.com

Hmm, actually I'm quite excited for this coming Saturday event. Walaupun ada problem di saat-saat akhir ni, harap semua orang (me and another 3 friends) takkan putus harap. Insya Allah mudah-mudahan segalanya dipermudahkan. Dan semoga majlis akan berjalan dengan lancar. Amin...

Minggu depan dah start kerja balik? Kena bersiap sedia untuk kena marah? Haish...Good luck for me then~blogger-emoticon.blogspot.com

Bookmark the permalink. RSS feed for this post.

2 Responses to Menghitung

  1. yes, hidup harus diteruskan. shopping itu er, erm.. entah.

    tapi silah shopping di kedai saya. sekian.

    ReplyDelete
  2. yeah, life must go on whatever it takes. tp shopping tetap shopping. haha.. :D

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails
Powered by Blogger.

Search

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.