Morning sightseeing

Still in mourning period. Belum ada mood nak mengarang related entry. Insya Allah, bila keadaan kembali ok I'll share with you those moments. Tsk..

This was taken this morning, during my morning walk. Konon nak berjogging, tp biasanya end up dengan berjalan-jalan menghirup udara pagi saja..


Sungguh tenang suasana pagi kan?



Beside our walking path



Suasana pagi di kandang enche' unta. @kenyit


Lagi suasana pagi yang mendamaikan...


Pokok apa ni eh?

Istana Lama Johor. Biasanya kebanyakan photographer suka buat outdoor shoot kat sini. Ini sebab pagi lagi. Kalau tak, dapatlah jumpa pasangan pengantin tengah photo shoot kat sini.. Silap-silap boleh jadi hantu lilin dalam gambar diorang. @jelir

P/s: sejak bila pulak blog ni jd photoblog? Hmm..blogger-emoticon.blogspot.com

Bookmark the permalink. RSS feed for this post.

Leave a Reply

Related Posts with Thumbnails
Powered by Blogger.

Search

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.