Mencuci mata

Hoho.. Balik dari menonton Eclipse ada manusia yang dah angau dengan Edward Cullen rupanya. Haha..

For me, Edward nampak cool masa 1st Twilight aje. Sebab masa 1st Twilight memang nampak dia sangat protected over Bella. The rest, nampak cool yang sejuk. Haha.

Cool kan? Tapi macam terlebih pakai bedak. blogger-emoticon.blogspot.com

Tapi kan, sejak start follow The Vampire Diaries, aku baru tau yang vampire ni banyak extra abilities such as they are able to manipulate human's mind. And the most important thing, diorang tak terlebih sapu bedak kat muka.

Tengok? Cik Sarina, Stefan Salvatore ni pun cool, baek dan naif. Cuma tak terlebih sapu bedak. Haha..

Tapi tak boleh lawan my latest crush la.. blogger-emoticon.blogspot.com

Mr. Damon Salvatore....

Dunno why, tapi saya prefer si watak jahat ni. Hehe.. Agaknya sebab memang suka tengok lelaki yang muka ala-ala crook kot? Hoho..

Heh, hilang sudah rasa marah yang disimpan semenjak hari Jumaat tuh. Hehe. Alhamdulillah.. Tak mau marah-marah dah. Takut cepat tua dari usia sebenar pulak. Oppss!
Lepas ni memang nak kena cuci mata selalu la kot?blogger-emoticon.blogspot.com

Bookmark the permalink. RSS feed for this post.

7 Responses to Mencuci mata

  1. kan...saya pun suke tengok citer vampire diaries tuh.. tapi damon tu memang demon la kak siti..tak leh blah. tapi sy suke stefan..:)

    ReplyDelete
  2. ehehe.. mst ramai yang suka stefan tu. tu sebab saya pilih damon(eceh..). haha..
    tp damon tu evil yg cute la. klakar pun iye gak kdg2.. :P

    ReplyDelete
  3. pucat semacam lepas pekena ice jer

    ReplyDelete
  4. ep, biasa pekena ke? hahaha..:P

    ReplyDelete
  5. edward tuh mmg comel la...
    pastu dia sgt caring....loving....
    wah..bile la bley dpt boypren cm edward tuh...
    ekekeh...
    akak!!! pasne kite g tgk yg 3d plak k...

    ReplyDelete
  6. huh, xnak edward. nak mr damon jugakkkkk.. :P

    yela. tunggula the last airbender tu kua. tp cite sorcerer's appretice tu pun cm ok gak..

    ReplyDelete
  7. xpe...tgk sume pun bole :P

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails
Powered by Blogger.

Search

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.