Jauh yang tak berapa jauh

Makin meningkat usia ni aku terasa semakin sensitif la. Buktinya? Ini ha..


Aku pun rasa sangat pelik sebab aku tau kat mana kedudukan aku dan kawan aku yang buat aku berjauh hati tu. Tapi bila orang yang paling rapat dengan dia buat something yang aku rasa dia tak patut buat pada aku sebab dia tau macam mana hubungan aku dengan kawan aku tu, aku rasa macam hah, I think I'm gonna loose one of my best friend again. Fuh~

Tapi, takpelah. Adatlah tu. Mana ada orang yang akan bersama dengan kita selamanya kan?

Cuma kalau boleh, aku tak nak lah jadi macam relation aku dengan orang ini. Sekarang ni bila jumpa jadi macam kekok. Sebab? Aku sendiri yang mencipta jurang itu. Hmm..

Hopefully takkan jadi macam itulah. Harap-harap..

To that particular friend, saya minta maaf ye? Kadang-kadang kesibukan yang saya cipta tu hanya alasan untuk menutupi perasaan jauh hati saya. Di mata saya you're still one of my best friend and will be one of my best friend ever!@adil

Bookmark the permalink. RSS feed for this post.

2 Responses to Jauh yang tak berapa jauh

  1. kakak pun bespren sy jugak...
    sayang kakak....muax....

    ReplyDelete
  2. yela. pastu buli saya banyak2. huaaaaa~ :P

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails
Powered by Blogger.

Search

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.