Dalam mimpi pun nak jadi kejam. Haih..

Bila bukak blog my partner-in-crime masa kat sekolah agama dulu (Dulu aje ye? Sekarang kami dah jadi baik...siul), and baca pasal mimpi dia aku terus teringat pasal mimpi blind date aku dulu-dulu. Haha.. Sampai sekarang tak dapat recall siapakah mamat yang merelakan diri dia di 'pow' itu.

Ok, aku pun nak cerita pasal mimpi jugak. Pagi tadi nak dijadikan cerita aku mimpi hal kerja. Kena berhadapan dengan manusia yang buat aku bengang last week. Tetiba dengan baik hati dan senyum manisnya dok tanya aku,

Dia: Eh, bila nak kita settlekan pending job you yang ada pada saya tu?

Me: Oh, bila-bila pun boleh. Saya free dah sekarang. You tu yang busy aje. (Dengan straight face dan tak pandang muka orang yang bertanya, tanda masih berkecil hati dengan hal minggu lepas).


Dia: Oh, ok. Nanti kita fix suitable time.

Tak sempat nak jawab, alarm dah berbunyi. Huhu..

Bila bangun je terfikir; uh, kejamnya saya buat face reaction macam tu. Dalam mimpi pun nak jadi kejam juga ke? D'uh! *ketuk kepala sendiri* blogger-emoticon.blogspot.com

Bookmark the permalink. RSS feed for this post.

2 Responses to Dalam mimpi pun nak jadi kejam. Haih..

  1. ahahhaa..mimpi jugak yer.. yg awak ni sah2 memang jahat. dalam mimpi pun nak mean gak k! ahahaha

    ReplyDelete
  2. hahaha.. well, mcm org cantik yg xkan ngaku dia cantik, org baik pun xkan ngaku dia baik, kan? kan? kan? :P

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails
Powered by Blogger.

Search

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.