Come back when u can

Ok, tajuk tu bukan untuk suruh sesiapa pun kembali ye?jelir

It's just something keep recurring right now. Aku kerap didatangi mimpi bertemu manusia-manusia yang kalau boleh aku tak mau jumpa dah. Haih, mau apa ya kamu semua ni? Aku ada berhutang dengan korang ke? sighSila la pergi jauh-jauh.

Hidup pun dah semakin sibuk semula. Keadaan biasa bila start new task - meja bersepah, hidup pun mula berserabut. Tapi paling seronok sebab lepas ni boleh ambik cuti panjang. Yeay! Cuma yang tak bestnya nanti, cuti tu rasanya akan spend untuk mengemas rumah, since I'll be moving to a new home next week. Yeay lagi!

Jadi untuk Cik Sarina, saya takkan ada masa untuk berfoya-foya dalam 2 minggu ini ya? Harap maaf. Sila datang balik selepas 2 minggu ya?jelir

Oh, harapnya takdelah drama air mata macam masa 6 tahun lepas. Rasa sedih sungguh nak tinggalkan rumah lama. Walhal sebelum tu rasa macam nak pindah sangat dah. Hehe.. Mungkin banyak sangat sentimental value yang tertinggal kot?gatai

Dan aku rasa, lagu ni sepatutnya tuan rumah kena dedicate untuk kami yang dah 6 tahun menghuni rumah dia tuh..



Come back when you can.
Let go, you'll understand.
You've done nothing at all to make me love you less.

So come back when you can.

: Come Back When You Can - Barcelona
P/s : This is one of the track playing on The Vampire Diaries series.

Bookmark the permalink. RSS feed for this post.

4 Responses to Come back when u can

  1. wohaaaaaaaa.....
    mane janji2 manesmu...
    ingin belanje wayang 3D neh..
    cet

    ReplyDelete
  2. ya ampun...
    lupe la plak org nk pindah. haha..
    takpe, 15hb tu pun ok. leh belanje org buka puasa.. :P

    ReplyDelete
  3. yok oh je puasa ms tuh :P

    ReplyDelete
  4. wah!!dah nak dapat rumah baru best tu..selamat pindah ke rumah baru

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails
Powered by Blogger.

Search

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.