Kreatif

Sometimes we have to be sooo creative in order to avoid unnecessary circumstances. Haha. Unnecessary tuh.

Bukan apa, bila dah menghampiri ke angka 3 series ni makin ramai pulak manusia yang ringan mulut dan terlebih prihatin dengan keadaan aku yang masih berseorangan sampai sekarang ni. Well, cakap banyak kali pun tak guna. Buat membazir air liur aje. So kekadang untuk mengelak aku jadi terlalu emoblogger-emoticon.blogspot.com bila asyik diasak soalan yang sama, aku lebih senang ambil pendekatan berdiam diri. Ataupun sediakan jawapan sekreatif mungkin. blogger-emoticon.blogspot.com

Contohnya macam ni;

Haha. Seronok bila dapat jawab soalan tanpa rasa emo. Cubalah. Mesti orang lain yang sakit hati bila dengar atau baca jawapan yang kita bagi tuh.

So, untuk insan-insan yang prihatin tuh, saya penat tau tak? Penat nak jawab soalan yang sama berulang kali. Lepas ni aku nak set default answer jela, rekod siap2 dalam handphone. Bila orang tanya replay aje banyak kali. blogger-emoticon.blogspot.com

Bookmark the permalink. RSS feed for this post.

5 Responses to Kreatif

  1. tp org suke tnye soalan len plak..
    mesti akak boring kan...
    "akak...bile nk belanje kfc :P"
    hahahahhahahahahahha

    ReplyDelete
  2. eleh, x pun. klu nk mehla dtg sini. apa brg org lak yg nak kena gi sana?
    bukan ke ade org tu dh dpt lesen kereta? *angkat kening*

    ReplyDelete
  3. takat ade lesen tp xde kete x bleh gerk gak :P
    akak la dtg sini *cukur kening* :P

    ReplyDelete
  4. Noey:
    ahahah, itu jwpn bg kwn2 yg terlalu prihatin. :P

    iNa:
    ep, cukur kening dosa. haha.. :P
    kita tunggu bulan 6 jela nnt. belanje org kfc kat parit king eh? eh? eh? *angkat kening lagik*

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails
Powered by Blogger.

Search

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.