Welcome, March!

Ok, cukup tentang orang Segamat + non smoker. Itu hanyalah permintaan untuk menghentikan kerja-kerja amal kawan-kawan yang terlebih prihatin tuh. Kalau tak clarify nanti mesti panjang berjela spekulasi korang semua. Huhu.. Tapi kalau ade calon yang menepati kriteria, ape salahnya. Haha..

Haih, pejam celik dah masuk ke suku tahun dah. Cepat sungguh masa berlalu. Bunga-bunga kesibukan pun dah timbul nih. Huhu.. Orang lain kat HQ dah sibuk dengan planning family day tapi aku lak macam takde perasaan je nak ke Tioman tuh. Selagi kerja tak siap jangan harap nak berjimba ye? Ni kena la dok dendiam siapkan kerja. Hmm..

Banyak hal yang nak dicoretkan tapi tak berkesempatan disebabkan deadline yang mengejar. So, tak dapatla nak mengomel pepanjang. Create entry ni pun semata-mata tak mau blog ni bersawang. Hihi..@jelir

Haish, dah masuk bulan MAC? Maknanya tak lama lagi hidup memang tak berapa nak normal jawabnye. Hue~ @sigh

P/s: Ada orang tanya aku kenapa suka dengar lagu macam ni bila tengah serabut? Hehe. Jawapannya? Sebab aku suke. Hehe..@jelir



So hold me when I'm here, right me when I'm wrong
Hold me when I'm scared and love me when I'm gone

Everything I am and everything in me

Wants to be the one you wanted me to be

I'll never let you down even if I could

I'd give up everything if only for your good
So hold me when I'm here, right me when I'm wrong

You can hold me when I'm scared, you won't always be there
So love me when I'm gone

: When I'm Gone - 3 Doors Down

Bookmark the permalink. RSS feed for this post.

2 Responses to Welcome, March!

  1. sy pon suke dgr lagu nih...
    ape cite korea yg best skg??
    hahahaha... :D

    ReplyDelete
  2. ntah la kema.. last yang hadap hr tu cite You're Beautiful. Hehe.. silela tgk kat mysoju. ;)

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails
Powered by Blogger.

Search

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.