Orang Baru

Rasa macam baru jek tengok gambar kahwin mereka berdua nih. Tak sangka dah dekat setahun dah mereka jadi suami isteri. (Yeah, it's almost a year for me too @penat) Masih teringat-ingat lagi kata-kata nasihat dan petuanya waktu aku jatuh tergolek. Alhamdulillah, here I am now! @hensem

Ok..ok.. I'm almost exaggerate myself.@jelir

It's not about me but about a new member of the family..Tahniah buat pakncek ku, En. Dick Khuzariry @ Sangbogoroyo dan Aina atas kelahiran si puteri cumil ini tepat jam 9.07 malam semalam (Sabtu, 13 Mac 2010).

Gambar yang sempat diMMS oleh si ayah pagi tadi. Namanya tatau lagi.

Lagi gambar baby yang berpipi labuh...

Buat si ayah : Dah ada baby ni jangan sengal sokmo yek? Haha.. Moga kamu berdua akan jadi ayah dan ibu yang terbaik untuk anak-anak kamu ya? Hehe..

Anyhow, you're still one of my best buddy. TQVM! @kenyit

Oh, ini adalah entry saya yang ke 400. Wehoo~

Bookmark the permalink. RSS feed for this post.

4 Responses to Orang Baru

  1. wahhh...tahniah jugak buat incik sang and isteri...
    comelllnyer...
    kakaknyer bile lg???
    ehhehehe :D

    ReplyDelete
  2. update : namanya Nur Aina Khumaerah.

    akma:
    cukup2 la tanye soalan yg sama berulang kali. penat dh nk jwb.. :p

    ReplyDelete
  3. ok pe dah jadik abi maintain sengal..hehehe

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails
Powered by Blogger.

Search

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.