Mari layan lagu kanak-kanak..

Dari ulat jadi kepompong
Tidur lena dalam kelongsong

Sampai masa kelongsong pecah

Pom!
Jadilah rama-rama yang indah


Rama-rama terbang merata
Sungguh cantik aneka warna

Hisap madu di pohon bunga
Tapi sayang hidup tak lama...
Ni lagu yang sempat aku bluetooth dari handphone kakak aku . Lagu hasil nyanyian budak berbaju pink dalam gambar kat bawah ni. Tiap-tiap hari dok ulang lagu ni. Cute woh.. Sampai aku pun dah hafal dah liriknya. Haha..

Sebenarnya nak upload lagu ni kat memana hosting yang boleh stream. Tapi kenapa semua hosting macam tak nak je bagi embeded code untuk .wav file? Ergh, tensi!

Sile abaikan keadaan rumah yang agak bersepah itu ye? Hihi..

Haih, mengantuknyaaa. Ni semua gara-gara kekurangan tidur selama 2 hari berturut-turut. Huhu.. Tapi bila kerja dah siap memang rasa sangat heaven. Yeah, mari mengqada' tidur! ;)

Bookmark the permalink. RSS feed for this post.

4 Responses to Mari layan lagu kanak-kanak..

  1. anak kakak. dh besau2 dh sumenye. huhu..

    ReplyDelete
  2. wahhh...mesti chumell budak2 ni nyanyi...cpt2 la dpt anak sndri...
    leh dgr 24 jam...hehehehe :P

    ReplyDelete
  3. cet. sape yang tak nak. dh serunya x sampai2 lagi nk wat cane? :p

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails
Powered by Blogger.

Search

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.