Phew..

Adeh, sangat penat ok? Eventhough bukan majlis aku, tapi aku yang terasa penatnya. Ntah macam mana pulak rasanya kalau menjadi tumpuan majlis kan? Hoho..

Tapi sangat seronok sebab dapat jumpa ramaiiii kawan-kawan lama. Sempat berjimba pun. Harap maaf untuk Puan dan Encik pengantin sebab kami sempat berjimba malam Sabtu lepas ye? Dapat tengok Akustik Channel live lagi. Hehe..

Dah lama bercuti ni jadi macam lost track pulak la..

Bila balik ni, tengok rupanya banyak kerja tertunggak la.. Haish.. Itula, orang tua-tua dah pesan kan; 'Kerja bertangguh takkan menjadi'. Adus, sungguh terkena kat batang hidung sendiri. Huhu..

Untuk gambar-gambar sepanjang majlis, bolehla rujuk kat facebook ye? Malas nak upload kat banyak tempat. Nanti kang tak eksklusif. Haha. (Ayat tak boleh blah @jelir).

Apa pun, selamat pengantin baru untuk kedua-dua kawanku, Aisyah + Nuai. Moga dilimpahi rezeki dan kebahagiaan hingga ke akhir hayat. Amin.. @cinta

P/s: I'm totally addicted to this song. @kenyit



Biarkan berlalu
Semua kepedihanmu

Lelapkan matamu

Biarkan mimpi membawamu

Ke mana kau mahu

Selamat malam

Tidurlah sayangku

Siang kan tiba bercahaya

Bermula baru semua untukmu

: Selamat Malam - Faizal Tahir

Bookmark the permalink. RSS feed for this post.

5 Responses to Phew..

  1. saya terpalinggggg tak suke dengan lagu nih..sy rase lagu terpaligggggg bodoh dari faizal tahir..;P

    ReplyDelete
  2. kenapekah? adekah kerana lagunya yang mendayu2 itu? hehe..
    eh, jap. bukan ke awak minat si FT nih? :-?

    ReplyDelete
  3. ghimau:
    terima kasih sudi singgah. :)

    ieba:
    hoho, bile maw belanje ni? :P

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails
Powered by Blogger.

Search

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.