Makin tinggi rupanya...

Haih. Tahap kelupaanku dah menjadi semakin tinggi sekarang ni. Huhu.. Hal yang aku rasa aku dah buat rupanya aku tak buat lagi. Hua~! Betul-betul tertekan wo..@nangis

Patutla pelik sangat nape bank asyik call 2-3 hari ni. Rupanya ada payment yang pending. Haha. Memang nak kena buat listing la jawabnya lepas ni.

Tapi sebelum tu, untuk 'overcome' tahap kelupaan aku yang dah makin serius ni aku dah start list down pending jobs aku. Haha. Mudah-mudahan lepas ni takdelah hal dan kerja yang akan terlepas pandang lagi. Huhu..


As at 10/2/2010, only 2 tasks has been completed. Banyak lagi tuuuu. Huhu..@damn

P/s: teringat ayat yang sama asyik diulang-ulang oleh kawan aku petang tadi, "Dah tua." Haha. Damn! Kena terima hakikat saraf ingatan dah semakin berkurangan sekarang ni. @ulatbuku

P/p/s: This is another song that I'm already addicted now. From my fav band - Kerispatih



tak ada satupun yang mungkin bisa
terima kau seperti aku
mohon jangan salahkan aku lagi
ini aku yang sebenarnya

: Kerispatih - Aku Harus Jujur

Bookmark the permalink. RSS feed for this post.

2 Responses to Makin tinggi rupanya...

  1. ye..aku pun sama..kekadang aku dah jalan jauh pastu was-was samada dah lock kete ke belum...its getting worse..uhuhuh..Satu jerk kesimpulan.." Dah tua "uhhuhu..

    ReplyDelete
  2. hahaha. tu memang fav quote kau kan dr petang semalam?
    hoho, tp memang la.. kelupaan makin menjadi2 skrg nih. nak kena makan kismis banyak2 kot?

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails
Powered by Blogger.

Search

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.