(*_~)

Aktiviti malam Sabtu. Meningkap Melanguk kat tingkap beramai-ramai. Tapi lebih kepada aktiviti luahan rasa sebenarnya. Hehe. @kenyit Takpela, lepas ni kita buat aktiviti sendiri-sendiri ajela ye?


P/s : nickname yang seorang tu terpaksa dirahsiakan. Haha..@jelir

*Random

Kawan A: Kau tak nak diet ke ja?
Aku: Aku dah start control makan dah sekarang..
Kawan B: Wah.. control? Takut abang marah ek?
Aku: Abang? Abang yang mana satu? Abang aku ada 4 orang. (Lupa lak nak mention + abang ipar 2 orang, haha..)
Kawan B: Ececece
Kawan C: Amboi, sampai 4 abang kau?
Kawan A: Eh, kau dah ade abang selain abang kandung ke? Tak bagitau pun..
Aku: Abang kandung da. Haha.. Eh A, kalau ade kaula orang pertama yang tau. Hehe..
Kawan B : Abis, aku nombor 2 eh?
Aku : Ha, B dengan C kena osom. Haha. Korang ni, doakanla aku ye?

Selebihnya aku dah tak berapa ingat. Tapi sangat best. Biar pun aku sorang je perempuan kat situ, bukan aku yang kena buli. Hehe. Lama sangat tak meningkap melanguk macam tu ramai-ramai. Teringat lak zaman-zaman dengan geng forum BS dulu. @sederhana Hihi, rindula ngan korang semua...

Bookmark the permalink. RSS feed for this post.

6 Responses to (*_~)

  1. aku lah kawan A..hahaha..kaung aja aku ek tanya ko diet ke tak...

    ReplyDelete
  2. haha. terasa lak. :p
    yela, kau ler yang sibuk tanye diet tak diet tuh. huhu.. kau kan memang concern ngn tahap kesihatan aku? :p

    ReplyDelete
  3. yes..as a friend aku sangat concern pasal kesihatan ko..tak nak la ko sakit..sebab sakit tu sangat menyiksa kan..bercakap melalui pengalaman...

    ReplyDelete
  4. yup2.. betul tu. alangkan kena demam sikit pun rasa sengsara, apa tah lagi kalau kena sakit teruk. hehe. btw, thanks so much k? ;)

    ReplyDelete
  5. isk2...betulla...skg da x bole nak meningkap..ahahha...
    asik kena block jer...

    ReplyDelete
  6. skrg dh x sempatla kema. plus malas nak on YM tuh. haha.. :p

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails
Powered by Blogger.

Search

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.