Rewind

Blind date. Dating dengan orang yang kita tak kenal. Dating yang diatur oleh orang lain.......................

Minggu lepas, kena kerja luar. Kebetulan aku ada bawa sorang trainee. Sembang punya sembang tetiba dia bukak cerita pasal blog ni. Terkujat gak memula. Hehe, ada gak manusia kat office aku yang membaca. Selamat tak mengutuk lebih-lebih :p .

Paling kelakar bila dia kata dia baca entri yang ini. Kata dia, memula baca memang macam real la macam aku pergi blind date. Siap dah berniat nak tanya pengalaman lagi. Sekali dah baca sampai akhir, baru dia tahu yang itu semua mimpi. Haha, sorang lagi ‘tipah tertipu’. Lain kali baca sampai habis baru buat kesimpulan yer? ;)

Bookmark the permalink. RSS feed for this post.

Leave a Reply

Related Posts with Thumbnails
Powered by Blogger.

Search

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.