Buntu !

Banyaknya hal nak kena fikir lebih-lebih lagi sekarang ni. Sana sini menuntut ruang otak yang banyak untuk memikirkan hal orang lain. Kadang-kadang, bila terlalu fikirkan orang lain ni, aku jadi tersepit. Lebih-lebih lagi bila orang bertanyakan hal yang aku kena fikirkan tu. Huih, pening.

Tapi kan, kekadang terfikir gak, kalau aku sibuk-sibuk fikirkan hal orang lain ni, ada ke orang lain nak fikirkan tentang aku macam aku fikirkan tentang orang lain. Ada ke? Ada kot, cuma aku je yang tak tahu. Hmm...

******
Minggu ni aje ada 2 jemputan nak kena penuhi. Satu dari kawan sekolah. Majlisnya tentulah kat kampung. Satu lagi dari ex-trainee office aku. Majlis kat sini aje. Entah, tak tahu nak pergi majlis yang mana. Dua-dua penting dan kedua-dua majlis aku akan dapat jumpa kawan-kawan lama plus soalan BONUS. Haha...

Sebenarnya memang nak pergi kenduri kawan yang kat kampung tu dengan harapan aku dapat jumpa sorang kawan yang aku memang nak sangat jumpa since tujuh atau lapan tahun dulu. Aku expect yang dia akan datang. Tapi entah la yer. Then, bila dapat jemputan yang satu lagi ni aku dah jadi confuse. Tak tahu nak pergi yang mana.

Haih, cemana ni yer?

Bookmark the permalink. RSS feed for this post.

3 Responses to Buntu !

  1. skarang mmg musim org kawen..slalunye sy akan baggi priority kt member yg dh lame x jumpe n susah nk jumpe...*hihih..tp tu kasik idea je*..

    ReplyDelete
  2. zura >>> tu la pasal. dedua akan jumpa kwn2 yg dh lama x jumpa.
    silap2 2-2 majlis saya x gie nnt :)

    archiq >>> nak gi dedua tempat jejauh la chiq. kalo setempat senang jer keje..:)

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails
Powered by Blogger.

Search

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.