Tag Pengsan!

Rasa macam nak pengsan. Waiting job aku je dah nak masuk 5. Fuh, tersangat mencabarlah tahun ni. Waktu aku takde kerja hari tu semua job tak nak datang. Ini bila dah datang 2 job besar yang memang biasa aku buat tetiap tahun, datang bertimbun-timbun pulak job lain. Macam mana nak handle ni? Rasa macam ada yang kena handover pada orang lain ni. Tak larat nak settle kan semua. Haih...

Bila fikir-fikirkan balik, memang dugaan aku untuk tahun ni la kot? Lepas satu, satu yang datang. Hehe, makin meningkat usia ni macam-macam pulak dugaan yang singgah. Redha kan aje lah. Insya Allah, mudah-mudahan ada hikmah yang menunggu kat depan tu. Dah tak larat nak fikir sebenarnya. Biarkan je ikut arus. Tapi jangan sampai hanyut sudahla...

******

Tag lagi? Huhu, dah kena sound dah, “Bila nak jawab tag?” Haha...buat tak paham je. Tersangat malas nak jawab tag ni. Tapi disebabkan takde idea nak menaip apa hari ni, maka dengan relanya aku menjawab tag cik adik In ni.

I’m very addicted to;

  • Computer, internet + downloading (25%)
  • Reading – mags (BS esp), novel, motivational + any other interesting books/ mags (23%)
  • Korean + Indonesian stuff – esp songs + movies la, bukan orangye ye? :p (18%)
  • Segala yang berkaitan dengan warna biru + hitam (8%)
  • Chocolate - any foods related to chocolate, nyum-nyum... (6%)
  • Kids esp baby girl, so cute....(5%)
  • Cats – so cute...(5%)
  • McD (4%)
  • Collecting stamps (3%)
  • Collecting bookmarks (3%)

Cukup 100%. Fuh, penat fikir. Nak tag orang lan tak eh? Macam malas pulak. Takpela. Aku dah jadi baik sekarang. Malas nak tag sesiapa dah.

Sesiapa yang nak buat + nak tag orang lain, these are the rules;

  1. Tulis sebanyak mana 'addicted' korang terhadap sesuatu benda.
  2. Then, jangan lupa letak berapa percent tahap 'addicted' korang tadi terhadap benda tersebut.
  3. Tapi dengan syarat, jumlah semua percent tu mestilah (100%)
  4. Boleh tag seberapa ramai orang, tapi jangan lupa terangkan rulesnya...

Bookmark the permalink. RSS feed for this post.

Leave a Reply

Related Posts with Thumbnails
Powered by Blogger.

Search

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.