Banned?

Kebosanan yang melanda petang tadi membuatkan aku berlegar-legar dari blog ke blog. Meninjau apa yang terbaru dari kawan-kawan. Sampai kat blog Amirez, aku tertarik nak cuba cek sama ada blog ni kena banned atau tak kat sini. Ingatkan selamatla, kena banned juga rupanya. Haha...banyakla url yang kena banned termasuklah google dan juga wikipedia (???)

Tak percaya? Mehla cuba test blog korang lak kat sini....


Bookmark the permalink. RSS feed for this post.

Leave a Reply

Related Posts with Thumbnails
Powered by Blogger.

Search

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.