Bosan~~~~

Sangat bosan. Bosan yang teramat. Nak update blog pun malas. Takde apa yang nak dikisahkan. Semuanya berjalan dan bergerak seperti biasa.

Bosan dengan kerja yang tak siap-siap. Bosan dengan office politics. Bosan dengan memacam benda sekeliling aku sekarang ni. Semuanya membosankan. Hidup yang penuh kebosanan sekarang ni.

Untuk adik-adik yang baru dapat result peperiksaan besar tu, tahniah di ucapkan. Terutamanya buat adik Myra. Semoga dapat sambung pengajian dalam bidang yang diidam-idamkan tu ye? Bagus atau tidak bagusnya result kita bukanlah penentu kejayaan kita di masa depan, cuma result yang baik jadi satu platform untuk dapat peluang yang lebih baik. Tapi kalau dapat peluang pun tak tahu nak manfaatkan sebaik mungkin pun tak bagus juga kan? Jadi, adik-adik yang dapat result kurang memuaskan tu, jangan putus asa. Banyak peluang kat luar sana tu yang menanti. Cuma antara nak dengan tak nak jer. Semoga dapat membuat pilihan yang terbaik....

Entri pun macam takde perasaan je ni. Baru perasan, ni entri aku yang ke 100 rupanya. Tahniah untuk diri sendiri, moga makin rajin menulis eheh menaip kat blog ni....

Bookmark the permalink. RSS feed for this post.

Leave a Reply

Related Posts with Thumbnails
Powered by Blogger.

Search

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.