Pasta Tersenyum

Hari ni, khatam dah mengadap cerita Smiling Pasta. Sebenarnya dah siap download minggu lepas lagi, tapi baru sempat habiskan semua episod hari ni. Walaupun ada part yang macam tak logik dalam cerita ni, tapi aku enjoy. Besides, aku bukannya pengkritik. Cuma penonton yang mencari hiburan di samping nak me’release’ kan sengal yang bermaharaja kebelakangan ni.


Sinopsis:

Cheng Xiao Si (Cyndi Wang): Cute and naive, but her relationships never last longer than 3 months. For the 17th time now, she has been dumped. Can she find true love?

He Qun (Nicholas Teo): A cool and sympathetic singer, but he cannot get along with his brother, Ah Zhe (Gino) due to an incident that happened years ago.

Rita (Zhao Hongqiao): She grew up with He Qun and Ah Zhe. Rita is the girlfriend of He Qun, but she has always been in love with Ah Zhe.

Ah Zhe (Gino): The younger brother of He Qun. Although he had taken away Rita, it is supposedly in spite for what he did. He is also the one Xiao Si has a crush on.

Their paths cross when an little accident happens between He Qun and Xiao Si (which leads to He Qun and Xiao Si getting engaged). Will this love mess sort itself out?

Sebenarnya, kalau aku berada kat tempat si Xiao Si tu, aku rasa aku takkan mampu menanggung tekanan bergelar ‘celebrity fiancee’. Huhu..tapi, betulla kata orang, kuasa cinta tu mampu memberikan kita suatu semangat di luar jangkaan kita. Benda yang kita rasa kita tak mampu buat pun kita dapat lakukan dengan mudah dengan adanya ‘spirit of love’ tuh. Hmm..entahla! Yang penting, Nicholas Teo telah jadi orang kedua yang membuatkan aku ‘crush’ selepas Lee Dong Wook..Ahaha...

Bookmark the permalink. RSS feed for this post.

2 Responses to Pasta Tersenyum

  1. haha.
    minat gong chan gak yeee..
    hee hee hee..
    tgk la fantasy kapel.
    pasni mesti minat jang chul soo pulak.

    ReplyDelete
  2. oho ek? mehla tukau fantasy kapel same smiling pasta nih..ahaha
    ape pun gong chan tuh cool la..;)

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails
Powered by Blogger.

Search

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.