Serabut

Pening! Serabut rasa kepala ni. Rasa macam nak lari, nak menyuruk daripada semua orang. Tah pape je kan? Banyak sangat yang nak di dulukan. Tak tau nak capai yang mana satu. Semuanya penting, semuanya nak kena bagi priority. Camne nak buat ni ye??? Tepuk kepala jap...

Waktu-waktu camnila rasa best je cuti lama. Bagi cuci otak dari semua perkara yang memeningkan ni. Tapi, boleh ke? Bos approve ke? Jangan mimpila cik kak...siapkan keje yang berlambak tu dulu baru boleh cuti. Hai, apa nak buat?

Sekarang ni rasa macam nak berhenti kerja pun ada (perasaan biasa bila rasa tension ngan keje) . Tapi sebenarnya sayang sangat ngan kerja + tempat kerja sekarang ni. Biarla, insya Allah selagi rezeki aku masih kat situ, aku stay je kat situ. Cuma kekadang rasa macam nak cuba internal audit lak. Tapi internal audit ni yang tak bestnya aku tak dapat tgk industrial variety macam external audit. Sekarang ni boleh jumpa macam-macam jenis company dengan kepelbagaian industri. Seronok sket. Tapi sengalnye banyak. Lumrahla tu, mana ada keje yang senang kan?

Apa-apa ntah merapu malam ni. Meh sambung keje meh...

Bookmark the permalink. RSS feed for this post.

Leave a Reply

Related Posts with Thumbnails
Powered by Blogger.

Search

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.