Isnin yang malas...

Takde mood. Jadinya, entri pun terjangkit same.

1. Hari Isnin

Hari yang diiktiraf sebagai hari malas. Hari ni pun aku datang lambat. Punch card ngam-ngam pukul 8.57 pagi. 3 minit sebelum pukul 9. Oleh kerana dah termaktub hari ni hari Isnin, maka secara automatiknya mood untuk kerja pun zero. Apa pun, kena gagahkan diri gak sebab hari ni bos aku dah naik keje setelah seminggu dia bercuti. Fiu...

2. Power supply
Kelmarin aku baru discover, problem lap top aku berpunca daripada power supplynya yang dah ada crack kat wayarnya. Jadi semalam aku pun mulakan operasi mencari. Tapi malangnya semua kedai yang aku pergi takde yang suit dengan adaptor aku. Lastly, mamat kedai komputer terakhir yang aku pergi tu suggest aku pergi ACER directly. Aduhai, malasnya nak pegi bandar. Kalau tak cari power supply ni nanti aku pulak yang sangap. Huwa...10sen betulla...

3. Hosting
Ni satu lagi problem. Tak taula nape, setiap kali tukar hosting, lagu yang aku upload mesti tak bunyi. Haih, cemana ntah. Dah tukar code pun still tak boleh dengar lagi. Tak paham betul. Akhirnya, masih setia denga tripod, walaupun dah register 2 hosting lain.

4. 29/11
Aku dah tak nak ingat, tapi tetiap tahun kena lalui gak tarikh ni. Isk..isk..bila la nak immune ni? Wahai hati, tabahla ye?

Wahai En. mood, mana pegi? Janganla lari jejauh ye? Penat nak kejar ni nanti...

Bookmark the permalink. RSS feed for this post.

3 Responses to Isnin yang malas...

  1. hahaha..
    bukan sume ari akak nih malas ke..
    ish..ish..
    besokan malas je owg tuwe nih..
    ape nk jadik

    ReplyDelete
  2. hahahaa...
    rajennyer in..
    kite pon da maken R>A>J>E>N skg..
    x caya ke???..
    salam malas akak..sajaje isi masa lapang nih...slip jap...tata :P

    ReplyDelete
  3. to iN : kehkeh...bukan in ke yang ajo akak jadi malas tuh? :p

    to akma : hehe..akma da rajen eh skrg? wa, bagusla...nnt leh mkn nasi myk cepat2..:p

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails
Powered by Blogger.

Search

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.