Ting Tong

Huwa....malam ni turn aku jadi ayam...Tula, gatal tido awal lagi. La ni da tak tau nk buat apa. Last-last jalan-jalan blog kekawan. Layan lagu raya. Layan lagu Indon yang aku dapat siang tadi~Anima -Bintang. Best layan ulang-ulang kali lagu ni. Layan je, daripada x buat apa pepagi nih.

Cis, mcm mana lak bleh teringat cite angker bos aku pagi tadi nih. Seram betul...Al-kisahnya, time bulan puasa ni manager aku ni memang suke naik opis memalam sebab dia kata belah siang dia xleh wat keje. Aku pun pernah stay kat opis masa bulan puasa ni 2-3 kali gakla dengan dia sebelum-sebelum ni. (Alhamdulillah, takde apa-apa). Nak dijadikan cerita, malam tadi dia datang opis macam biasa la nak siapkan keje. Dah dekat kul 12 ada yang 'mengganggu'. Aku tak tau la makhluk apa tu sebab sekarang ni kan bulan puasa...Terus petang ni aku x berani nak stay lama-lama kat ofis. Huhu...seram!

Haha..sekarang ni pun dok sorang-sorang. Suma orang da tido. Bila orang bangun sahur kang aku tido la...Pelik sungguh jadual tido aku dalam dua hari ni. Takpe, senang training awal. Nanti bile dah nak kena study balik takde la malas nak bangun pepagi camni. Huwaaa~~~Dahla, mai tido balek...

~"Kan ku abaikan... segala hasrat ku... agar kau pun tenang dengannya..." ANIMA - Bintang~

Bookmark the permalink. RSS feed for this post.

3 Responses to Ting Tong

  1. ting tong..hahaha..suke nk bg komen..
    komen kali ini adalah..
    jadik ayam eh..
    tidoq pukul berape tadik ek..
    ahahak

    ReplyDelete
  2. siapa yg ting tong nih? pu3 ke in? muekekekek...

    ReplyDelete
  3. iN >> ye, pagi ni jadi ayam @ burung hantu. Tdo lepas subuh, sempatla kejutkan kekawan bersahur..:p

    brad >> 2-2 ting tong brad..hahaha..

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails
Powered by Blogger.

Search

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.