Dua September Dua Ribu Enam




Salam sayang untuk semua...
Ni antara gambar aku masa gath 2/9/2006 hari tu. Memang meriah, tak sangka dapat jumpa hampir semua karyawan dan forumer Blues Selamanya. Untuk mereka ni, terima kasih banyak sebab sudi datang dan memeriahkan gath ni.

Untuk Brad : Terima kasih sebab sambut kedatangan kami dengan juadah istimewa tu. Juga terima kasih sebab belanja ABC. Hihihi...Insya Allah,len kali kami serbu lagi...

Untuk Pac & Jack : Terima kasih atas sketch kalian yang lawa + cumil tu. Heheh, mesti korang dh muak kan tiap-tiap kali datang, mesti mintak sketch. Tapi, takpela...mmg nk suh korang lukis sampai muak pun...hihihi...

Untuk Sang : Memang best test kereta baru hari tu. Terima kasih sbb bawak pusing Putrajaya + belanja puyuh. Insya Allah, panjang umur jumpa lagi...

Untuk Fazrul: Thanks for the lovely sketch...

Untuk Kak Rhea, Yalin + Applephye : Akhirnya jumpa juga ngan korang setelah sekian lama menanti. Kak Rhea nampak cumil + manja. Yalin pulak nampak brutal, tapi pemalu..Apple, awak memang riuh. Tak sangka awak seriuh itu...

Untuk rakan-rakan yang lain : Akma (terima kasih sbb bg tumpang rumah dan pinky bear tu), Famia(thanks for the delicious ABC), In-Ubie (terima kasih atas hadiah cute tu), Nile, Jidah, Dragon, Kak Anna, Aainies,Mawarberduri dan semua yang hadir memeriahkan gath 2/9 ni, terima kasih banyak-banyak atas kemeriahan gathering kali ni...Semoga akan menjadi kenangan terindah untuk kita semua...

~Bila yang tertulis untukku, adalah yang terbaik untukmu~

Bookmark the permalink. RSS feed for this post.

2 Responses to Dua September Dua Ribu Enam

  1. ..riuh ker saya ni???...
    [applephye]

    ReplyDelete
  2. ye...riuh sangat...hehehe...
    apa pun, seronok dapat jumpa awak dengan kawan2 yang lain...;)

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails
Powered by Blogger.

Search

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.